Liitä metsäsi yhteismetsään

Metsän liittäminen yhteismetsään

Turvallisesta, huolettomasta ja tuottavasta metsänomistamisesta kiinnostuneen kannattaa tutustua Metsänhaltijan Yhteismetsään. Mikäli oman metsätilan omistaminen ja hoito on liian työlästä, hankalaa tai aikaa vievää, voi yhteismetsämuotoinen omistusratkaisu olla juuri sopiva.

Metsänhaltijan Yhteismetsä on uuden aikakauden yhteismetsämuotoinen tapa järjestää oman metsäomaisuuden hoito ja hallinnointi mahdollisimman vaivattomasti ja turvallisesti. Metsänhaltija valjastaa metsänomistajan hyödyksi Suomen Sijoitusmetsien huippuosaamisen, joka on jo yli vuosikymmenen ollut kysyttyä maan suurimpien metsänomistajien ja vaativimpien metsäsijoittajien keskuudessa.

Metsänhaltija on laajeneva, valtakunnallisesti toimiva metsänomistajien yhteisö, jonka tavoitteena on tuottaa mahdollisimman paljon hyvää metsästä niin osakkaiden kuin metsän eduksi. Metsänhaltijan Yhteismetsässä omaisuutesi kestävästä, pitkäjänteisestä ja tuottavasta hoidosta vastaavat Metsänhaltijan Yhteismetsän hoitokunta ja Suomen Sijoitusmetsät

Yhteismetsällä on metsänomistamisen muotona useita keskeisiä etuja verrattuna suoraan metsänomistukseen.

Liitä metsäalueesi Metsänhaltijan Yhteismetsään turvallisesti, vaivattomasti ja maksutta!


>> Tutustu tarkemmin yhteismetsiin ja niiden mahdollisuuksiin

>> Metsänhaltijan Yhteismetsä

Yhteyshenkilö

Yhteismetsäasioissa teitä auttaa Aapo Anola-Pukkila.

Ole yhteydessä Aapoon pienellä kynnyksellä!

Aapo Anola-Pukkila.

Aapo Anola-Pukkila

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä viesti oheisella palautelomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.