Mietitkö mitä tehdä metsäomaisuudellasi?

Metsäluotsi

Metsäluotsi auttaa ja tarjoaa aidot vaihtoehdot

Metsä on merkittävä omaisuuserä. Metsään liittyy henkilökohtaisia kokemuksia, arvoja ja tunteita. Päätöksiä metsäomaisuuden osalta ei kannata tehdä hätiköiden ja puutteellisten tietojen perusteella. 

Metsäluotsi on metsäkiinteistömarkkinan ja käytännön metsätalouden asiantuntija. Kuten kollegansa meriliikenteen luotsi, myös Metsäluotsi on oman alueensa paras osaaja, joka tuntee metsänomistamisen karikot ja kapeikot. Metsäluotsi osaa opastaa metsänomistajan turvallisesti kotisatamaan vuorokauden ajasta riippumatta ja kelissä kuin kelissä. Kuten laivan kapteeni, metsänomistaja ohjaa itse laivaansa ja tekee päätökset metsäomaisuudesta. Metsäluotsi kulkee vierellä ja tuo asiantuntemuksellaan ja kokemuksellaan turvaa tärkeisiin päätöksiin.

Omistajanvaihdokset ja metsätilakaupat – ota Metsäluotsi avuksesi

Suomen Sijoitusmetsien Metsäluotsi-palvelun kautta saat avuksesi kokeneen asiantuntijan, joka on aina asiakkaan puolella. Tarjoamme riippumattoman arvion eri vaihtoehdoista. Autamme pitämään huolta omaisuudestasi ja tuomme mielenrauhaa päätöksenteon hetkiin.

Varaa maksuton ja sitoumukseton Metsäluotsi-keskustelu jo tänään! Voit varata keskustelun lähettämällä meille viestin tämä sivun alaosasta löytyvällä yhteydenottolomakkeella tai soittamalla meille.

Mitä tehdä metsäomaisuudella?

   1. Yhteydenotto Suomen Sijoitusmetsiin 
   2. Keskustelemme metsänomistajan toiveista ja kartoitamme nykyisen tilanteen. 
   3. Toimeksiannon alussa teemme metsätilallesi peruskartoituksen, joka sisältää maastokäynnin ja tuottopotentiaalin laskennan seuraavalle 15 vuoden suunnittelujaksolle
   4. Määritämme metsäkiinteistömarkkinaan pohjautuen metsätilasi todellisen arvon nykyhetkellä sekä ennusteen 15 vuoden päähän.
   5. Keskustelemme metsänomistamisen vaihtoehdoista ja autamme metsänomistajaa löytämään sopivan vaihtoehdon metsäomaisuudelle.
     1. Jos päätöksenä on omasta metsätilasta luopuminen. keskustelemme yhdessä millä tavalla metsäkiinteistön myynti kannattaa hoitaa. Metsänomistaja tekee itse päätöksen myydäänkö kiinteistö suoralla kaupalla kiinnostuneelle ostajalle vai laitetaanko kiinteistö välitykseen julkisen markkinan kautta takuuhinnalla sopivaan myyntikanavaan. Teemme tarvittavat materiaalit kiinteistön myyntiä varten.
     2. Jos oman metsätilan omistaminen ja hoito tuntuu liian työläältä vaihtoehdolta, omasta metsätilasta luopujalle kiinnostava vaihtoehto on myös metsätilan liittäminen yhteismetsään. Katsomme yhdessä parhaan ja läpinäkyvimmän vaihtoehdon metsätilan liittämiseksi yhteismetsään.
     3. Jos päätöksenä on metsänomistajana jatkaminen, teemme yhdessä suunnitelman, miten metsäomaisuutta kannattaa hoitaa vastuullisesti ja merkityksellisesti metsänomistajan periaatteiden mukaisesti. Täyden palvelun hallinnointipalvelumme varmistaa tuloksekkaiden metsänhoitotoimenpiteiden suorittamisen ajallaan. Raportoimme säännöllisesti ja läpinäkyvästi tuloksista.
     4. Jos metsänomistajan lähipiirissä on metsäomistajuudesta kiinnostuneita perillisiä, sukupolvenvaihdos voi olla varteenotettava vaihtoehto. Asiantuntijamme auttaa tässäkin vaihtoehdossa läpi karikoiden ja kapeikkojen.   

Yhteyshenkilö

Metsäluotsiasioissa teitä auttaa Aapo Anola-Pukkila.

Ole yhteydessä Aapoon pienellä kynnyksellä!

Aapo Anola-Pukkila.

Aapo Anola-Pukkila

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä viesti oheisella palautelomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.