Tutustu palveluihimme alta

Palvelut

Suomen Sijoitusmetsät tuo aidot vaihtoehdot metsänomistajalle – kuinka voimme auttaa?

Suomen Sijoitusmetsät Oy on riippumaton ja vastuullinen metsämarkkinoiden asiantuntija, joka on metsänomistajan tukena merkittävissä metsäisissä päätöksissä kaikissa omistajuuden vaiheissa.

Metsänomistajan palvelut

Suomen Sijoitusmetsät on johtava Suomen metsäkiinteistömarkkinan seuraaja. Me tiedämme metsäsi oikean markkina-arvon ja perustamme tiedon alan laajimpaan dataan. 

Emme ole tarjoamassa vain yhtä tai kahta vaihtoehtoa metsänomistamisen tulevaisuudeksi tai ohjaamassa metsänomistajaa tiettyyn suuntaan. Emme ole sidoksissa puun ostajiin, metsäalan järjestöihin tai muihin alan sidosryhmiin. 

Palvelut-valikon kautta voit tutustua yksittäisiin palveluihimme, mikäli jo tiedät, mitä olet etsimässä. Tarjoamme tueksesi vuosien varrella metsätoimenpiteistä ja markkinan seurannasta kertyneen ammattitaitomme ja asiantuntemuksemme.

Jos olet tilanteessa, jossa et ole varma, mitä omistamallesi metsälle seuraavaksi kannattaisi tehdä, on konsultoiva Metsäluotsi-palvelumme juuri sinua varten. 

Metsäluotsi auttaa, jos olet epävarma seuraavista askeleista metsänomistajana ja kiinnostunut perehtymään metsänomistajan vaihtoehtoihin riippumattoman ammattilaisen avustamana.

Kiinnostuitko?

Mikäli olet kiinnostunut palveluistamme tai haluaisit saada lisätietoa, voit jättää meille yhteydenotto­pyynnön.

Voit olla yhteydessä Teemu Silmuun (ks. Teemun yhteystiedot alla) tai vaihtoehtoisesti myös soittaa asiakas­palvelumme numeroon 010 5730 200.

Teemu Silmu

Teemu Silmu

Palvelupäällikkö
FM, MMM, Metsänhoitaja
045 610 4968
teemu.silmu@sijoitusmetsat.fi

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä viesti oheisella palautelomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.