Uusimmat artikkelit

Yhteismetsä-webinaari: tule kuulolle yhteismetsäasialla! 

Suomen Sijoitusmetsät järjestää maanantaina 15.5.2023 klo 17.30 tunnin mittaisen yhteismetsäaiheisen webinaarin. Yhteismetsät ovat alkaneet kiinnostaa suurta yleisöä metsänomistamisen muotona. Yhteismetsään liittyy useita hyviä puolia, mutta yhteismetsärakenteella on myös kääntöpuolensa. Eri puolista on hyvä olla tietoinen, mikäli harkitsee yhteismetsää oman metsänomistamisensa ratkaisuna. 

Webinaari koostuu seuraavista puheenvuoroista ja aiheista: 

1. EU-regulaatio ja metsänomistaja: millaisia vaikutuksia mahdollisilla EU-päätöksillä voi olla metsänomistajan kannalta, ja miten yhteismetsä voi auttaa varautumaan muutoksiin? 

* Puhujana metsäsijoittamisen Grand Old Man, Metsänhaltijan Yhteismetsän hoitokunnan vetovastuun ottava Jyrki Ketola, joka myös seuraa tiiviisti EU:n päätöksentekoa ja sen vaikutusta suomalaiseen metsätalouteen. 

2. Yhteismetsän vahvuudet ja heikkoudet, sekä miten nämä toteutuvat Metsänhaltijan Yhteismetsässä. 

* Puhujana palvelupäällikkö Teemu Silmu Suomen Sijoitusmetsistä. 

3. Yhteismetsäosuuksien myyminen ja ostaminen: esittelyssä Suomen Sijoitusmetsien ylläpitämä maksuton kauppapaikka yhteismetsäosuuksille.

* Puhujana kiinteistönvälittäjä Teemu Mäkinen Suomen Sijoitusmetsistä. 

Nyt järjestettävä yhteismetsäwebinaari on ensimmäinen lajissaan ja aloittaa webinaarien sarjan, jossa tullaan käsittelemään yhteismetsän lisäksi myös monia muita mielenkiintoisia ja ajankohtaisia aiheita metsiin ja metsänomistamiseen liittyen. Tulevista webinaareista saat tietoa seuraamalla Suomen Sijoitusmetsiä sosiaalisessa mediassa sekä osoitteessa sijoitusmetsat.fi/ajankohtaista/. 

Lämpimästi tervetuloa mukaan! 

Ilmoittaudu webinaariin tästä:

Ilmoittauduttuasi saat sähköpostiisi osallistumislinkin, josta pääset mukaan webinaariin. Alustana toimii Microsoft Teams. 

Kiinnostaako yhteismetsä? Lue lisää täältä, tai ota meihin yhteyttä!