Uusimmat artikkelit

Asiakaskokemus: Tohmajärven kaupanteko

Osta, myy ja omista siellä missä olet – asiantuntijapalvelut ovat saatavissasi sijantiin katsomatta

Metsänomistajaksi voi ryhtyä asuinpaikasta riippumatta ja metsäkauppaa voi käydä vaikka omalta kotisohvalta.

Moderni metsänomistaja voi asua missä tahansa

Sinun ei tarvitse olla metsäasioiden asiantuntija ostaaksesi palstan metsää. Riittää, että sydämesi sykkii kotimaisen metsän omistamiselle ja ylläpidolle. Suomen Sijoitusmetsien palvelut ja asiantuntijat auttavat sinua pääsemään kiinni metsätilan omistamiseen.

Metsäpalstan omistaminen ei ole paikkaan sidottua

Suomen Sijoitusmetsien kanssa käydyn kaupan jälkeen eteläsuomalainen Matti Miettinen kuuluu nykyään suurehkoon joukkoon suomalaisia, joita voidaan kuvailla metsän etäomistajiksi. Suomen Sijoitusmetsien asiantuntijat pystyvät hoitamaan ostotoimeksiannon paikkaan katsomatta.

Miettisen tapauksessa keskusteltiin minkälaisia toiveita hänellä on oman metsäpalstan omistamiseen liittyen ja lopputuloksena hänelle löydettiin sopiva kokonaisuus Tohmajärveltä, yli 400 kilometrin päästä Miettisen kotoa.

“Kaupanteosta on vaikea löytää mitään negatiivista sanottavaa. Hommat sujuivat nopeasti, yhteydenpito oli sujuvaa ja meikäläisen asiantuntemattomiinkin kysymyksiin tuli vastaukset selkeästi ja joutuisasti”, Miettinen kommentoi kokemustaan Suomen Sijoitusmetsistä.

Suomen Sijoitusmetsien palvelut sopivat erinomaisesti kokemattomallekin

Metsäkaupan asiantuntijat pystyvät tekemään metsätilalle markkinoiden kattavimman peruskartoituksen. Suomen Sijoitusmetsät tekevät kaupan kohteena olevalle metsätilalle ajantasaisen markkina-arvon määrityksen. Markkina-arvon määrityksen lisäksi metsätilalle lasketaan tuottopotentiaali seuraavalle 15 vuoden suunnittelujaksolle.

Suomen Sijoitusmetsien palvelut sopivat niin metsän ostajalle kuin myyjälle. Jos olet metsänomistaja, etkä ole varma, mitä tahtoisit tehdä metsätilallesi, tarjoamme myös kokonaisvaltaista Metsäluotsi-palvelua, jossa autamme kartoittamaan vaihtoehdot ja valitsemaan niistä omaan tilanteeseesi sopivimman.

Yksityisyyden suojaamiseksi referenssiasiakkaan nimi on hänen omasta toiveestaan muutettu. Käsittelemme kaikkia asiakastietoja tarkalla luottamuksella.

 

Lue lisää Metsäluotsi-palvelusta

Lue asiakkaamme kokemus kokonaisvaltaisesta myyntipalvelustamme