Uusimmat artikkelit

Tuloja metsästä puukaupalla

Puukauppa tarjoaa mahdollisuuden realisoida metsän tuottoa, mutta oikea-aikaiset hakkuut ovat tarpeen myös metsänhoidon näkökulmasta. Kasvatushakkuilla edistetään parhaiden puiden kasvua ja turvataan metsän arvon kehittyminen. Uudistushakkuilla metsästä voidaan puolestaan saada kerralla paljonkin tuloja samalla kun asianmukaisella uudistamisella huolehditaan metsän tulevaisuudesta.

Puukauppa on monivaiheinen tapahtuma, joka alkaa ostotarjousten pyytämisellä. Puunhinnat vaihtelevat suhdanteiden mukaan ja myös puukauppakohteen ominaisuuksilla on vaikutusta hintoihin. Hyvien puukauppatulojen varmistamiseksi puukauppa kannattaa kilpailuttaa eli ostotarjoukset on syytä pyytää useammalta ostajataholta. Sopivan kumppanin löydyttyä solmitaan puukauppasopimus ja metsänhakkuu toteutetaan sen mukaisesti. Suunnitelmallinen sopimustoiminta sekä hakkuun seuranta varmistavat sen, että lopputulos on tarkoituksenmukainen.

Autamme mielellämme sinua saamaan metsästäsi parhaan mahdollisen tuoton. Yhteydenotto on mahdollisuus vaivattomaan ja kannattavaan puukauppaan!