Uusimmat artikkelit

MetsänArvo-palvelua kehitetään

Suomen Sijoitusmetsät Oy:n tuottamaa MetsänArvo-palvelua ollaan parhaillaan kehittämässä. Palvelun käyttöliittymä on väliaikaisesti suljettu järjestelmän testausten ja automatisoiduille toiminnoille tehtävien tarkastusten ajaksi mutta palautuu normaaliksi heinäkuun alussa.

Palvelun kehittämistyöt parantavat erityisesti käyttäjille tarjottavan tietosisällön maantieteellistä kattavuutta. Jatkossa palvelu kattaa koko Manner-Suomen, joten uusia alueita ja kohdemetsäkiinteistöjä tulee tarjolle palveluun aiempaa enemmän. Automatisointien ansiosta uudistettavan palvelun sisältö on myös entistä ajantasaisempaa. Vaikka asiakkaalle näkyvä palveluliittymä ja sen käyttötapa säilyvät pitkälti ennallaan, saa käyttäjä palvelusta saa jatkossa irti entistä enemmän käytön aikana, taustalla tapahtuvien prosessien tehostamisen myötä.

MetsänArvo-palvelussa voit selvittää eri puolilla Suomea sijaitsevien metsäkiinteistöjen kelpoisuutta sijoituskohteiksi; tähän asti palvelu on sisältänyt sekä myynnissä olevia että myytyjä esimerkkikiinteistöjä vain Kainuusta, Pohjois-Pohjanmaalta, Pohjois-Karjalasta, Pohjois-Savosta ja Keski-Suomesta. Palvelussa pääset hyödyntämään valmiiksi jäsentämäämme tietoa metsäkiinteistöistä ja tarkastelemaan niiden edullisuutta kuvaavia tunnuslukuja kuten aiemminkin.

MetsänArvo-palvelun hyödyntäminen edellyttää käyttöoikeutta, jonka voit ostaa palvelun kehitystyön valmistuttua jälleen MetsänArvo-palvelun sivuilla olevasta osoitteesta https://www.metsanarvo-palvelu.fi/.