Uusimmat artikkelit

Asiakaskokemus: Yhteismetsän omistaminen on sijoitus suomalaiseen metsään

Sijoittaminen yhteismetsään takaa omistajalle osuuden hienoa kotimaista metsää ja sen asiantuntevan hoidon. Asiakkaamme löysi Suomen Sijoitusmetsien avulla sijoituksilleen uuden kodin Sallan yhteismetsästä.

Yhteismetsä tekee metsänomistamisesta vaivatonta

Suomen Sijoitusmetsien asiakas Ville Virtanen päätyi yhteismetsän omistajaksi luettuaan uutisia yhteismetsistä ja perehdyttyään aiheeseen oman mielenkiinnon kautta.

“Ajatus omien sijoitusten ohjaamisesta kotimaiseen metsään kypsyi. Päätöksen syntymistä helpotti myös havainto muiden silloisten sijoitusteni kurssin laskusta. Omaisuuden ohjaaminen suomalaiseen metsään tuntui hyvältä seuraavalta askeleelta”, sanoo Virtanen.

Yhteismetsä on vaivattomin metsänomistamisen muoto. Suomen Sijoitusmetsät suorittaa asiakkaan puolesta sekä markkinan seurannan että tiedonkeruutyön ja siihen perustuvan analyysin. Analyysissa selvitetään muun muassa yhteismetsien varallisuutta, tuottoa sekä osuuksien markkina-arvoa.

Metsäammattilainen tietää, miten yhteismetsän osakkaaksi kannattaa ryhtyä

Kun Virtanen oli varma päätöksestään ryhtyä selvittämään mahdollisuuksiaan sijoittaa yhteismetsään, hän otti yhteyttä Suomen Sijoitusmetsien asiantuntijaan Teemu Silmuun.

Silmu on ammattilainen tilanteessa, jossa asiakas haluaa metsänomistamisen olevan mahdollisimman helppoa ja huoletonta. Toisin sanoen, kuinka kotimaisesta metsästä voi saada itselleen kannattavan ja tärkeän sijoituksen.

Tyytyväisyys sijoitukseen syntyy tarkasta taustatyöstä ja ammattimaisesta, asiakkaalle helpoksi tehdystä ostotoimeksiannon hoitamisesta. Virtasen tapauksessa tapaaminen sovittiin hänen omaan kotiinsa ja kaupat lyötiin lukkoon pullakahvien äärellä.

“Kaikki hoitui sujuvasti ja olen tyytyväinen sekä uuteen sijoitukseeni että siihen, kuinka helposti asia järjestyi”, kertoo Virtanen.

Yksityisyyden suojaamiseksi referenssiasiakkaan nimi on hänen omasta toiveestaan muutettu. Käsittelemme kaikkia asiakastietoja tarkalla luottamuksella.