Uusimmat artikkelit

Asiakaskokemus: Saarikohteen myynti

On kevättalvi 2024. Eletään metsäkiinteistömarkkinan vuodenkierron hiljaisimpia kuukausia. Metsäkiinteistöjen aiempien vuosien hyvä kysyntä on selvästi vähentynyt, ja hintatasokin on kehittynyt alaviistoon. Silti Omalla Maalla LKV:n kiinteistönvälittäjä Joni Tervon sähköpostiin kilahtaa hymiöin koristeltu viesti:
”Isot kiitokset aivan upeasta työstä saaritilan myynnissä!”

Vaatimus: Ammattitaitoa ja työtä

Oikea aika metsätilan myymiseen on aina. Vaihtelevissa olosuhteissa tämä kuitenkin vaatii ammattitaitoa ja hihojen käärimistä. Kun metsänomistajat Tiina ja Tea olivat päättäneet myydä perintönä saamansa metsätilan, he alkoivat etsiä osaavaa kumppania.

”Lopulta Omalla Maalla LKV vakuutti meidät paitsi netin tietojen myös ensimmäisten keskustelujen jälkeen, että tässä on meille oikea kumppani!”

Isovanhempien perintömetsän hoito oli ollut kaksikolle mieluisaa mutta hyvin työlästä, sillä kaupunkilaismetsänomistajien kiireinen elämä pyöri kaukana metsätilalta. Lopulta päätös myydä oli Tiinan ja Tean mielestä oikea.

” Halusimme että metsä saa ansaitsemaansa hyvää ja tuottoisaa hoitoa, vaikkei itsellämme siihen aikaa enää ollutkaan.”

Myyntiin tuli metsäkiinteistökohteena valtavirrasta poikkeava, kokonaan useammassa saaressa sijaitseva tila. Myös muuttuneet markkinaolosuhteet asettivat tilan myynnille omat haasteensa.

Lopputuloksena tyytyväinen asiakas

Metsäkiinteistönvälittäjä Joni Tervo ei kuitenkaan haasteita pelkää. Ammattitaidolla ja aktiivisella myyntityöllä saatiin erinomainen tulos ja kohde myydyksi yhdessä asetettujen tavoitteiden ja pyydetyn hinnan mukaisesti.

Omalla Maalla LKV:n toimeksiantajat Tiina ja Tea kiittelevätkin välittäjän toimintaa:

”Palvelu oli koko prosessin ajan todella sujuvaa. Omalla Maalla LKV:n osaajat hyödynsivät selkeästi laajaa ostajaverkostoaan, ja lopputulos oli erittäin positiivinen yllätys. Omat tavoitteemme täyttyivät hienosti, ja tila jatkaa nyt hyvissä käsissä!”

”Voimme lämpimästi suositella Omalla Maalla LKV:ta yhteistyökumppaniksi!”

Omalla Maalla LKV tarjoaa metsänomistajille uuden ja turvallisen tavan myydä metsätilansa. Taustalla on Suomen Sijoitusmetsien mittava kokemus metsäkiinteistömarkkinasta ja huippuasiantuntijuus mm. metsän markkina-arvon määrittämisessä. Meidän avullamme myyt metsäsi myös ns. hiljaisesti, jolloin etsimme ostajan julkisen markkinan ulkopuolelta mm. laajasta verkostostamme.

Siispä kun sinulla on metsätilan myynnin – tai ostamisen – aikeita, ole rohkeasti meihin yhteydessä. Toteutetaan yhdessä sinunkin tavoitteesi!

 

Yksityisyyden suojaamiseksi referenssiasiakkaan nimi on hänen omasta toiveestaan muutettu. Käsittelemme kaikkia asiakastietoja tarkalla luottamuksella. Lue lisää tietosuojaselosteestamme.